Handla möbler på nätet

mobler-pa-natetMånga kanske tvekar till att köpa möbler på nätet då man titta och provsitta i verkligheten innan man bestämmer sig. Trots detta så ökar onlinehandeln med möbler och inredning för varje år. De flesta webbutiker erbjuder generösa köpvillkor vilket gör det enkelt att returnera eventuella möbler som man inte är 100% nöjd med. Detta kombinerat med ett utbud och framförallt priser som en vanlig möbelhandel inte har en chans att konkurrera med gör valet enkelt. Flera tjänster på nätet gör det möjligt att leta på flera möbelbutiker samtidigt, till exempel Möbeljakt.

Vet du redan vilka möbler du är ute efter, har du redan kanske sett dem i verkligheten? I så fall är det bara att börja jämföra priser. Kanske kan du till och med lyckas tajma en rea? En del möbelbutiker på nätet har typer av kampanjer med jämna mellanrum, en del erbjuder till och med en rabatt om du blir medlem i deras nyhetsbrev; vid ett dyrare köp blir kanske detta en rejäl rabatt.

Pinnstolar och pinnsoffor

Något som aldrig verkar gå ur tiden är pinnstolarna. Populariteten av dessa enkla men snygga stolar går i vågor och nu är det åter igen deras storhetstid. Pinnstolen har en lång historia i Sverige och Pinnsoffan nästan lika lång. Vill du lära dig mer om pinnstolar rekommenderar vi de ”kompletta guiderna”: pinnstolen och pinnsoffan. Där lär du dig allt du behöver veta samt hittar bra köptips på nutida versioner av klassikerna.